29 golova na šest utakmica Okružne lige Bor

0
637
NTS FOOD DOO

Najubedljiviji trijumf u pretposlednjem kolu zabeležila ekipa Ključa, pobede ostvarili i Poreč, Krivelj, Zlot i Branik. Remi u Klokočevcu. Sutra od 18 sati igraju se utakmice poslednjeg 30. prvenstvenog kola.

Fudbaleri Ključa na svom terenu u Podvršci čak devet puta su savladali golmana BSK Bukovča i tako zabeležili najubedljiviju pobedu u ovoj sezoni u Okružnoj ligi Bor. Kolo pre kraja sezone, Ključ je na jedanaestom mestu sa 33 boda, dok je BSK prikovan za dno sa 18 bodova.

Osam golova viđeno je u Krivelju, gde je istoimena ekipa dočekala Deli Jovan iz Sikola. Krivelj je slavio sa 5:3 i sa 24 boda trenutno zauzima trinaesto mesto na tabeli, dok je Deli Jovan nakon šestog prvenstvenog poraza na četvrtom mestu sa 49 bodova.

Nakon poraza od Blizne u prošlom kolu, Branik je u poslednjoj ovosezonskoj utakmici na svom terenu savladao Rudnu Glavu sa 2:0 i potvrdio drugo mesto na kraju sezone, dok je ekipa iz Rudne Glave prekinula niz od pet pobeda i sa 24 boda su na dvanaestom mestu pred poslednje kolo.

Novi prvak, ekipa Slatine, poražena je i četvrti put ove sezone. Nakon Poloma, Blizne i Branika, Slatina je poražena i na gostovanju u Donjem Milanovcu od ekipe Poreča sa 2:1. Slatina na prvom mestu ima 63 boda, dok je Poreč deveti sa 39 bodova.

Jedinu pobedu na gostovanju ostvarila je ekipa Zlota u Brestovcu. Ekipa iz Zlota je slavila sa 3:0 i sa 52 boda popela se na treće mesto, dok je Brestovac sa 48 bodova peti.
U komšijskom derbiju koji je odigran u Klokočevcu, Radnički i Blizna odigrali su nerešeno 1:1. Radnički je na sedmom mestu sa 40 bodova, dok Blizna sa 36 bodova zauzima deseto mesto.

Do tri boda službenim rezultatom stigla je ekipa Poloma, pošto je Čubra odustala od takmičenja, a u pretposlednjem kolu slobodni su bili Nemetali.

Već sutra igraju se utakmice poslednjeg prvenstvenog kola. Sastaju se : BSK – Polom, Rudna Glava – Radnički, Blizna – Brestovac, Zlot – Krivelj, Deli Jovan – Poreč i Slatina – Nemetali. Slobodni su Branik i Ključ.

Sve utakmice poslednjeg kola igraju se od 18 sati.