Apelujemo da se problem parkiranja reši

3
513
NTS FOOD DOO

Čitaoci nam šalju fotografije na kojima vidimo autobuse parkirane na trotoaru pored hotela „Inex“ u Negotinu.

fotografija čitalaca

Problem parkiranja ispred hotela „Inex“ u Negotinu nije novina. Iz JKP „Badnjevo“ kažu da taj prostor nije u njihovoj nadležnosti, i da je to nadležnost hotela.

Za sada je to najmanje bolno rešenje. Mi smo jedno vreme slali autobuse, koji uglavnom dovoze decu na ekskurzije, da se parkiraju kod zgrade nekadašnjeg Komiteta, ali su oni, nažalost, doživljavali razne neprijatnosti. Mislim da bi trebalo da se uključi neka viša instanca, na primer, lokalna samouprava i da se ovaj problem reši. Pogotovo zbog želje da postanemo opština koja će dobrim delom živeti od turizma. Nadamo se da će se iznaći rešenje za ovaj problem. Mi smo ga svesni, ali ponavljamo, ovo je trenutno najmanje bolno rešenjeporučuju iz uprave hotela.

3 KOMENTARA

  1. Nismo Nadležni! Ako u hotelu organiyju ritualno mučenje, ako na prostor ispred “hotela” bacaju smeće i stvore divlju deponiju – nismo nadležni, ako se parkiraju kakos e parkiraju -nismo nadležni……. NISMO NADLEŽNI! NIKO NIYAŠTA NIJE NADLEŽAN!

  2. Mogu ti autobusi da se parkiraju na parkingu kod stadiona komotno. Nije daleko a uglavnom ima i mesta, ali su navikli tu, niko ih ne kaznjava. Ne secam se kada sam zadnji put video policajca da pise kaznu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime