Veća očekivanja od sledeće kupališne sezone

1
1275
NTS FOOD DOO

Kupališna sezona na otvorneom bazenu u Negotinu je loša za sad. Kiša koja je ovog leta padala onemogućila je veliku posetu na bazenu. Rekonstrukcija pratećih objekata obaviće se po završetku sezone.

Kupača nema puno, bilo je čak i nekoliko dana u nizu kada skoro niko nije posećivao bazen. Sezona je veoma loša“, poručili su na gradskom bazenu.

Voda se redovno kontroliše, hloriše i dobrog je kvaliteta. Analize vrši ZZJZ “Timok” iz Zaječara. Aktivna je i škola plivanja svakog danaa od 10 do 11 sati, ali nema previše dece koja uče da plivaju.

Stanje van samog bazena je loše, pogotovo u toaletima, ali je prema rečima Branislava Đuričića, rukovodica jedinice “Usluge” JKP “Badnjevo” ovo poslednja takva sezona. Od kraja ove sezone, to jest,  krajem avgusta planirana je rekonstrukcija upravne zgrade i pratećih objekata.

Ostaje nada da će sledeće kupališne sezone Negotince poslužiti vreme, a i da će najavljena rekonstrukcija omogućiti da svi spas naredne sezone potraže baš na gradskom baeznu u Negotinu.