“Beograd na vodi” u Negotinu

8
1571
NTS FOOD DOO

Od danas do nedelje 15. jula zainteresovani Negotinci i ostali na Trgu Đorđa Stanojevića mogu da posete prezentacioni štand kompanije “Belgrade Waterfront” i dalje upozanju popularni “Beograd na vodi”.

Štand je počeo sa radom u danas u podne. Svakog narednog dana do nedelje, 15. jula, u periodu od 10 do 21 čas, posetioci će moći da dobiju više informacija o ovom projektu.

U okviru štanda, zainteresovani Negotinci će imati priliku da pogledaju maketu masterplana i bliže se upoznaju sa stambenom ponudom Belgrade Waterfront-a.

 

8 KOMENTARA

 1. Posto nema ko da kupi stanove u Bg na vodi,setili se gastarbajtera kao zadnju sansu da kupe enormno skupe stanove.Dosli u udarnom terminu kad je Negotin pun gastarbajtera.
  Zadnja nada im je izgleda ISTOCNA SRBIJA.
  Da li ce putujuci karavan Beograda na vodi da obidje i sva okolna bogata sela po Krajni i radi promociju suludog projekta?

 2. Ja mnogo vise volim nase jadransko more i njegovu bistru vodu od tog beogradskog mulja, kako vodenog tako i ljudskog.

 3. Beograd na vodi u terminu odrzavanja najveceg vasara u Negotinu?
  Simbolicno.Hoce li biti ovog standa i u drugim gradovima u vreme vasarskih desavanja ili je ovo izuzetak?Izgleda da smo povlasceni ovde ,zbog najveceg broja iseljenog stanovnistva u bogate zemlje EU.Mislim da ovaj stand ima jedino svrhu ako je zbog njih postavljen.
  Tesko da ovu sacicu Negotinaca sto je ostalo da zivi ovde i rade za 25000din u proseku,moze i treba ovo da zanima.
  Moze samo da izazove kontra efekat i vec izrevoltiran narod jos vise iziritira.Dok se negde gradi cardak i luksuz,mi ovde ostali,hvatamo zadnje vozove,sanse i veze za beg iz ovog grada.

 4. taman da pitam koji ce nam u negotinu bg na vodi i onda procitam da su tu da bi uvaljivali gastosima stanove. ahahaha pa nema dalje od ovoga

 5. Bravo! Mnogo mojih poznanika iz Beča se zanima za projekat. Bili smo kad ste bili u Beču, bilo je jako lepo. Dobro došli u Negotin, dosta naših ljudi koji rade u inostranstvu će se obradovati prilici za odličnu investiciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime