Botovanje kao način ishrane

2
481
NTS FOOD DOO

Svedoci smo konstante odbrane režima na tekstove koji njima ne idu u prilog. Pošteno je iskazati sopstven stav i braniti nešto za šta se zalažeš, ali ne i to da na društvenim mrežama kreiraš profile sa izmišljenim imenima. Da stvar bude još gora, profilne slike su manje-više pejzaži, aurore, cvetna dekoracija pa sve do onih strip junaka, likova sa raznih naslovnih strana itd.


Zbog čega se to radi? Da li će se veštačkim komentarima virtualnih profajlera razviti realna slika današnjice? Naravno da neće! Treba poštovati različito shvatanje i onih koji podržavaju poteze vlasti ali i onih koji to ne čine. Potrebno je samo biti iskren i ne skrivati se iza botovskih profila, ali je zaista malo takvih. Osim toga, u određeno vreme botovska kultura na određene vesti pokazuje svoju aktivnost i poltronizam, bilo da je reč o poziciji i opoziciji. Postoje i jedni i drugi, ali svi oni treba da shvate da su samo instruisana gomila nečijih interesa, nikako svojih. Jer parče salame, jeftinog hleba i po koji jogurt ne mogu promeniti naše živote na bolje.
Budi Andra Andrić ili Petar Petrović i reci svoj stav glasno i jasno, napiši koju reč ali nikada ne prepisuj tuđe komentare koji liče jedni na druge. Budi ono što nisi, čovek a ne bot, razmišljaj onim što poseduješ, mozak a ne sunđer…