Brza i laka zarada kao stil života

0
881
NTS FOOD DOO

Zavisnost od kockanja je problem koji svakog dana poprima veće razmere. Ovo je jedan od poroka koji se održao od davnih vremena. Naravno, danas u novijoj formi, prilagođenoj aktuelnom vremenu, u kome su dominatne moderne tehnologije.

arhiva.eastside.rs

Danas su aktuelni elektronski ruleti, simulacije fudbalskih mečeva, ulaganje novca na snimljene trke pasa. Posetioci kladionica u ove vode ulaze, sa jednom dozom radoznalosti, a mnogi, nažalost, ostanu zavisni, sa svim problemima koja ova bolest zavisnosti nosi.
Naravano da besparica i nezaposlenost imaju veliki uticaj. Svi bi najlakši način da dođu do određene svote novca, koja bi im omogućila, bar na kratko, spokojostvo i mir u životu.

Težnja da se što više zaradi za malo vremena i truda nije današnja. I ona datira iz davnih vremena. Problem je to što određen broj ljudi, pogotovo mladih u tome vidi neku nadu i spas.

I u našem gradu sve je više mesta gde se može uplatiti tiket. Naravno, sve veća popularnost sporta utiče na ovakav razvoj događaja. Glavnog ili samo jednog krivca nema, a zabrane su kroz istoriju samo lošeg donosile. Rešenje bi trebalo da bude kompromisno i da mladi budu aktivniji na ovom planu, a i neka vrsta uticaja najvišeg državnog vrha bi bila od velike koristi. Pogotovo u domenu zapošljavanja mladih.