Derbi utakmice bez pobednika

0
219
NTS FOOD DOO

U derbi utakmicama 27. kola Okružne lige Bor, Brestovac i Slatina, odnosno Branik i Zlot podelili bodove. Bez pobednika i u Klokočevcu i Krivelju, pobede Poloma i Rudne glave. BSK do tri boda bez borbe.


Susreti u Brestovcu i Štubiku slovili su za derbi utakmice 27.kola Okružne lige Bor, ali rezultatski to nisu opravdali.
Trećeplasirani Brestovac mogao je da pobedom protiv Slatine, učini prvenstvo zanimljivijim u poslednja tri kola, ali vodeća ekipa to nije dozvolila. Na kraju dve najbolje plasirane ekipe iz borske opštine u Okružnoj ligi podelile su bodove i zadržale svoje pozicije na tabeli, Slatina vodeću, a Brestovac treću.
Gubitak dva boda Slatine u Brestovcu nije iskoristio Branik iz Štubika, koji je na svom terenu dočekao četvrtoplasirani Zlot. Domaći fudbaleri nisu uspeli da savladaju golmana gostiju, a posle devedeset minuta netaknuta je ostala i mreže domaćih, pa je susret završen bez golova i pobednika. Štubičanci su ostali na drugom, a ekipa iz Zlota na četvrtom mestu.
Bez golova završen je i duel između Radničkog i Deli Jovana u Klokočevcu. Sikoljani su ostali na petom mestu sa 46 bodova, a ekipa iz Klokočevca na sedmom sa šest bodova manje.
Najviše golova u ovom kolu viđeno je u Krivelju, gde je domaća, istoimena ekipa, odigrala nerešeno 4:4, protiv Nemetala iz Donje Bele reke. Krivelj je na dvanaestom mestu sa 21 bodom, a Nemetali na devetom sa 34 boda.
Do nove pobede u ovom kolu stigle su i dve poslednjeplasirane ekipe. Rudna glava je na gostovanju u Podvršci slavila sa 2:1, dok je BSK do tri boda stigao službenim rezultatom nakon odustajanja Čubre.
U 27. kolu slobodan je bio Poreč iz Donjeg Milanovca.