Dijaspora istočne Srbije donirala čizme negotinskim policajcima

0
732
NTS FOOD DOO

Policijski sindikalni pokret i udruženje Dijaspora istočne Srbije su kroz saradnju obezbedili donaciju osamnaest pari terenskih čizama.

Foto: Policijski sindikalni pokret

Ovo udruženje ljudi iz dijaspore je u prošloj za potrebe zaposlenih u Policijskoj stanici Negotin, posredstvom Policijskog sindikalnog pokreta, d‎oniralo tehničku opremu vrednosti do 4.000 €. Dijaspora se ponovo odaziva i ovog puta odgovara nabavkom čak 18 pari čizama renomiranih američkih i nemačkih proizvođača, uz najavu dopune donacije sa još 5 pari čizama .

‎Predsednik Policijskog sindikalnog pokreta Igor Đurđević je ovu vrednu donaciju uručenu od predstavnika Dijaspore istočne Srbije predao vođi Sindikalne jedinice Negotin kako bi ista bila raspodeljena po ranije utvrđenom spisku članstva, prvenstveno iz prve sindikalne grupe koja okuplja isključivo zaposlene iz Policijske ispostave Negotin, a zatim i druge sindikalne grupe koju čine mešovito članstvo iz drugih organizacionih jedinica sa teritorije opštine Negotin.

Foto: Policijski sindikalni pokret

PSP obaveštava članstvo da će tokom tekućeg meseca u Negotinu biti održan i centralni sastanak ‎rukovodstva sindikata sa članstvom i sa predstavnicima dijaspore, gde će akcenat biti usmeren i na dalju saradnju i ciljano opremanje, dok će se tačno vreme i mesto, kao i druge pojedinosti biti naknadno objavljeni.