Hajduk Veljko dočekuje BSK, Sloga putuje u Svrljig

0
555
NTS FOOD DOO

U utakmicama poslednjeg 30. kola Zone Istok, fudbaleri Hajduk Veljka dočekaće u nedelju na Gradskom stadionu u Negotinu ekipu BSK Bogovine, dok Slogu iz Kobišnice očekuje gostovanje u Svrljigu. Sve utakmice poslednjeg kola igraju se u nedelju od 17.30 sati.

Treću sezonu u Zoni Istok fudbaleri Hajduk Veljka završiće utakmicom protiv BSK Bogovine na domaćem terenu.

Negotinski zonaš, bez obzira na rezultat u nedelju, prvenstvo će završiti na trećem mestu iza novog srpskoligaša Zaplanjca iz Gadžinog Hana, koji je ubedljivo osvojio prvo mesto i Bukovika iz Ražnja.

Sa druge strane ekipa iz Bogovine boriće se za opstanak do poslednjeg trenutka, s obzirom da trenutno sa 37 bodova zauzimaju dvanaesto mesto, sa tri boda više od Majdanpeka, koji je prvi ispod crte za ispadanje. Posao je ekipi iz Bogovine neznatno olakšan oduzimanjem jednog boda ekipi Šarbanovca, koja je sa 33 boda sada u gotovo bezizlaznoj situaciji, bez obzira na rezultat protiv Majdanpeka, koga dočekuje u poslednjem kolu.

U svakom slučaju negotinski zonaš imaće u nedelju lepu priliku da se pobedom oprosti od svoje publike i već počne da razmišlja o narednoj sezoni.

Sloga iz Kobišnice u poslednjem kolu očekuje gostovanje u Svrljigu i susret sa istoimenom ekipom iz ovog grada. Kobišničani su se odavno oprostili od zonaškog društva, a zbog nastupa igrača pod suspenzijom, kažnjeni su dodatnim oduzimanjem šest bodova, pa će sezonu verovatno završiti sa samo sedam bodova i preseliti se ponovo u Okružnu ligu Bor.

Sve utakmice poslednjeg kola igraju se u nedelju od 17.30 sati. Pored utakmica u Negotinu i Svrljigu u poslednjem kolu sastaju se još i : Rudar Alpos – Timočanin, Brodoremont – Bukovik, Kablovi – Moravica, Šarbanovac – Majdanpek, Malošište – Đerdap i Zaplanjac – Naša krila.