Hajduk Veljko i Sloga putuju u Šarbanovac i Majdanpek

0
100
NTS FOOD DOO

Fudbaleri Hajduk Veljka u 24. kolu Zone Istok gostovaće danas od 16.30 sati u Šarbanovcu, dok kobišničku Slogu u nedelju očekuje gostovanje u Majdanpeku.


Negotinski zonaš u prošlom kolu ubedljivo je slavio protiv slabašne ekipe iz Malošište i napravio dobru uvertiru pre neugodno gostovanje u Šarbanovcu. Iako nemaju „teret“ obavezne pobede na leđima, mladi negotinski fudbaleri, predvođeni trenerom Ninićem u svaku utakmicu ulaze maksimalno motivisani i željni pobede, pa će tako i danas biti u Šarbanovcu.
U prošloj sezoni, Hajduk Veljko je dva puta poražen od Šarbanovca, kao i na prvom gostovanju u mestu nadomak Bora, u sezoni 2015/16. kada je domaćin slavio sa 4:3. Susret u prvom delu sezone završen je podelom bodova, bez golova, Hajduk Veljko je samo jednom slavio u pet međusobnih susreta.
Hajduk Veljko je trenutno na trećem mestu, a ekipa iz Šarbanovca na jedanaestom sa 30 bodova.
Utakmica se igra danas, od 16.30 sati na stadionu u Šarbanovcu.


I drugi zonaš iz negotinske opštine, kobišnička Sloga, gostovaće ovog vikenda u Majdanpeku. Sa četiri dosadašnja gostovanja u Majdanpeku, ekpa iz Kobišnice donela je samo jedan bod.
Sloga je već odavno prežaljena i siguran je putnik u okrug, ali će ova ekipa sigurno odigrati časno do kraja sezone.
Utakmica u Majdanpeku igra se u nedelju popodne od 16.30 sati.
U ostalim utakmicama 24. kola sastaju se : Svrljig – Brodoremont, Đerdap – Moravica, Rudar Alpos – Kablovi, Malošište – Timočanin,,Zaplanjac – BSK i Naša krila 1936 – Bukovik.