Hajduk Veljko poražen od Kablova

0
169
NTS FOOD DOO

Fudbaleri Hajduk Veljka poraženi od Kablova u Zaječaru rezultatom 2:0, u 26. kolu Zone Istok. Negotinski zonaš i dalje na trećem mestu sa 48 bodova. U 27. kolu na Gradskom stadionu u Negotinu gostovaće Brodoremont.

KABLOVI (2-0) HAJDUK VELJKO
Stadion Kablova u Zaječaru. Glavni sudija : Milan Atanasković (Aleksinac). Pomoćnici : Stefan Golubović i Stefan Marković (Aleksinac). Strelci : Stefanović u 21, i Bućin u 61. minutu (iz penala).

KABLOVI : Ristić, N. Petrović, P. Tošić, P. Mladenović, V. Mladenović (Mitrović), D. Petrović, Konić, Stefanović, Mitev, Bućin, Bonović.

HAJDUK VELJKO : Milošević, Janković, Gavrić, Milojević, Milosavljević (Jonović), Jakovljević, Nikolić, Profirović, Vujadinović, Davidović, Radojević.

Nakon tri vezane pobede, fudbaleri Hajduk Veljka poraženi su na gostovanju u Zaječaru, od ekipe Kablova, kojoj je ovo četvrta utakmica zaredom, bez poraza.
U igri Kablova sve se vrtelo oko Konića, Stefanovića i Bućina, koji su bili najopasniji po gol Miloševića.
Nakon tri dobre prilike, koje nije iskoristio Lazar Konić, domaću ekipu je u 21. minutu u vođstvo doveo Stefanović, koji je iskoristio lošu reakciju u odbrani Hajduk Veljka.
Zbog povrede teren je na početku drugog poluvremena napustio iskusni Marko Milosavljević, koga je zamenio Jonović.
U 61. minutu, ponovo je proradila veza između Stefanovića i Konića, koji je srušen u kaznenom prostoru Hajduk Veljka, pa je sudija Milan Atanasković iz Aleksinca pokazao na belu tačku. Precizan izvođač bio je Martin Bućin, koji je na taj način postavio i konačan rezultat Kablovi – Hajduk Veljko 2:0.
Uprkos porazu, negotinski zonaš i dalje je na trećem mestu sa 48 bodova, dok su Kablovi pretekli Svrljig i trenutno su šesti sa 38 bodova.
U 27. kolu, u nedelju od 17 sati, Hajduk Veljko će na svom terenu ugostiti ekipu Brodoremonta iz Kladova.

Rezultati 26. kola Zone Istok : Naša krila 1936 – Sloga 2:2, Rudar Alpos – Brodoremont 1:2, Svrljig – Timočanin 3:3, Šarbanovac – BSK 1:2, Malošište – Bukovik 1:3, Zaplanjac – Moravica 1:0 i Đerdap – Majdanpek 0:1.