Hajduk Veljko putuje u Knjaževac, Sloga dočekuje Šarbanovac

0
188
NTS FOOD DOO

U pretposlednjem kolu Zone Istok fudbaleri Sloge će na svom terenu dočekati ekipu Šarbanovca, dok negotinski zonaš putuje u Knjaževac gde će se sastati sa ekipom Timočanina. Sve utakmice igraju se u nedelju u popodnevnom terminu od 17.30 sati.


Sloga iz Kobišnice odavno se oprostila od zonaškog društva, a od rezultata u nedelju zavisi da li će sa sobom povući i ekipu iz Šarbanovca, koja je trenutno sa 33 boda na trinaestom mestu. Zbog administrativnih propusta odnosno nastupa igrača pod suspenzijom zbog žutih kartona utakmice zonaša iz Kobišnice protiv Naših krila i Zaplanjca registrovane su službenim rezultatom 3:0 u korist ekipa iz Belotinca i Gadžinog Hana, a Sloga je dodatno kažnjena oduzimanjem jednog boda.
S obzirom da se zbog regularnosti takmičenja, utakmice poslednja dva kola igraju u istom terminu, umesto u uobičajenom prepodnevnom terminu od 11 sati, Sloga će ekipu Šarbanovca dočekati u nedelju popodne od 17.30 sati.

U istom terminu fudbaleri Timočanina ugostiće u nedelju ekipu Hajduk Veljka. Negotinski zonaš je osigurao treće mesto na kraju sezone i ostalo je samo da se vidi sa koliko bodova će završiti prvenstvo. Ekipa iz Knjaževca je u poslednja četiri kola vezala tri pobede i remi i trenutno je na osmom mestu sa 40 bodova, uz veliku verovatnoću da će na toj poziciji ostati do kraja sezone.
U jesenjem delu sezone, Hajduk Veljko je na svom terenu slavio sa 2:0.
U ostalim utakmicama 29. kola sastaju se : Naša krila 1936 – Rudar Alpos, Đerdap – Zaplanjac, Majdanpek – Malošište, Moravica – Svrljig, Bukovik – Kablovi i BSK – Brodoremont.