Društvo

Lepo vreme i letnje bašte idu ruku pod ruku. Ljudi vole da vreme provode napolju ispijajući svoje omiljene rashlađene napitke. Da li će ekspanzija i proširenje letnjih bašta u centru onemogućiti Negotince da svoje slobodno vreme provedu u šetnji tiskajući se kao na nekoj prometnoj autobuskoj stanici?

U Srbiji plastični ambalažni otpad čini 4% ukupne količine otpada. Bačene prazne plastične ambalaže je sve više, a neke su procene da u Srbije godišnje zvaničnim i na divljim deponijama završi oko 50.000 tona plastične, takozvane PET ambalaže.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava saobraćajne policije, sprovodi pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila u periodu od 16. do 22. aprila 2018. godine.

Marko Vidojković, pisac, muzičar i novinar već godinama izaziva veliku pažnju širom Srbije i regiona,  što svojim romanima,  što komentarima. Gotovo uvek bez dlake na jeziku i svojstveno njemu,  ekskluzivno za Negotin i Negotince govori o svom najnovijem romanu i drugim društveno bitnim temama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova se često susreću sa raznim problemima tokom svog službovanja, ali da će naići na problem unutar svog Ministarstva, malo ko tome može da poveruje.

Foto: Zvanični logo PSP Negotin / https://policijskisindikalnipokret.blogspot.rs/
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com