Hronika

Kladovska policija uhapsila je Negotinca M.K. (31) zbog osnovane sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao narkotike. Policija u ovom gradu je i kod dvojice svojih sugrađana pronašla još 629 grama ove droge.


M.K. iz Negotina je u trenutku dok ga je policija pretresala bacio oko 116 grama skanka, kako je utvrdila policija.

Kladovljani su, u drugoj akciji, zaplenili još 629 grama skanka i to kod dvojice svojih sugrađana. U stanu dvadesetšestogodišnjeg Kladovljanina, čiji inicijali nisu saopšteni pronađeno je 99 grama ove opojne droge, a kod drugog Kladovljanina, starog 33 godine, oko 530 grama.

Negotinac M.K. je uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga sproveden nadležnom tužilaštvu, dok  su  protiv dvojice Kladovljanina podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku.


Zajednička operacija “Dunav 2017” u organizaciji DCAF programa granične bezbednosti okupila je u Kladovu policijske službenike sedam zemalja koji su kontrolisali granični sektor prema Bugarskoj na području Borskog, Zaječarskog i Pomoravskog okruga.

Učesnici policijske operacije "Dunav 2017", foto: S.M.Jovanović

Iako zakon jasno definiše mesta na kojima vozači mogu da parkiraju svoje vozilo, u Negotinu to očigledno ne važi, jer se sve češće za parkiranje koriste i trotoari, zelene površine, šetališta i sva ona mesta na kojima parkiranje – nije dozvoljeno.

foto: S.M.Jovanović

Na negotinskom groblju nepoznati počinioci polili su farbom jedan od nadgrobnih spomenika – javljaju čitaoci portala East side.

Policijska uprava u Boru obeležila je Dan policije i slavu MUP-a, Svetu Trojicu. Policajci pripravnici položili su svečanu zakletvu, a najboljim policijskim službenicima u okrugu, među njima i Draganu Iliću iz Negotina, uručene su nagrade.

Policajci pripravnici polažu zakletvu
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com