Politika

Predizborna trka samo što nije počela kada su u pitanju lokalni izbori u Opštini Negotin. Ne treba prejudicirati ali favorit i na ovim izborima biće koalicija okupljena oko najveće političke partije u Srbiji, Srpske Napredne Stranke. 

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke (USS) po prvi će ovog decembra učestvovati na lokalnim izborima. Nova stranka na ovim prostorima predstaviće se jednotrećinskom listom pod sloganom “Budimo ljudi”.

Opštinska izborna komisija potvrdila je izbornu listu „Aleksandar Vučić-Srpska napredna stranka Socijalistička partija – Ivica Dačić” za lokalne izbore koji će u opštini Negotin biti održani 24.decembra.

Naprednjaci i socijalisti imaće na lokalnim izborima u Negotinu zajedničku listu sa 45 kandidata za odbornike u Skupštini opštine Negotin. Pored njihovih dosadašnjih koalicionih partnera  na listi će se naći i PUPS i Vlaška stranka.

Bliži se kraj godine i pravo je vreme da se sumiraju ostvareni rezultati u prethodnih 12 meseci. Najbolje je sa analizom krenuti upravo od sebe, pa shodno tome krećemo od političke scene u našem Negotinu.

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com