Negotin na vodi

0
4656
NTS FOOD DOO

Veliko nevreme je danas zadesilo našu Negotinsku Krajinu. Sve je podsetilo na maj mesec 2014.godine, pa se postavlja pitanje jesmo li nešto uradili kako bismo se zaštitili od poplava?!

Foto: Fotografije čitalaca

Negotinom je danas bilo lakše kretati se čamcem nego automobilima, a ova katastrofalna slika našeg grada izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Neki od komentara glasili su: Negotin kao Venecija, Ko ne zna da pliva danas ima prilike da to i nauči, Negotin na vodi itd.

Foto: Fotografije čitalaca

Međutim, pored šaljivih komentara bilo je i onih koji su izprozivali nadležne ukazivajući na sve češće probleme Negotinaca usled padavina. Neki komentari nisu baš primerni za javno glasilo, ali bilo je onih sasvim opravdanih.
Kako ES portal saznaje u naselju Srbe Jovanović u Negotinu meštanima je kišnica prodrla u podrume.
Još uvek nemamo potvrde o većim štetama u samom gradu, ali je sasvim jasno da je Negotin i ovoga puta pao na ispitu zvanom odbrana od poplava ili vremenskih nepogoda”. Nadamo se da neće biti prilike za popravni, ali i u koliko do nepogoda zaista dodje, nadamo se da ćemo tada biti mnogo spremniji i uspeti da ublažimo nepogode koje nas godinama unazad pogadjaju.