Negotinski rok sastav „Red danger“ objavio spot za novi singl „Suđena“

0
572
NTS FOOD DOO

Nakon singla „Vek“ koji su objavili prošle godine, u bendu se nadaju da će novom pesmom imati isti uspeh.

Foto: Red Danger Band / Veljko Ranđelović

Rok scena u Srbiji je u jednoj specfičnoj situaciji. Mladi i neiskusni bendovi željni iskazivanja na sceni traže svoje mesto pod suncem.
„Red danger“ iz Negotina je prošle godine za kratak vremenski period osvojio publiku singlom „Vek“, a velika su očekivanja i od novog singla „Suđena“, kaže gitarista ovog sastava Veljko Ranđelović.
Negotinska publika imaće prilike da čuje uživo izvođenje autorskih pesama i evergreen obrada popularnih izvođača na ovim prostorima u sredu 09.05.2018. godine na gradskom trgu Negotinu u okviru Rok večeri programa “Majskih svečanosti” od 20 sati.

Foto: Red Danger Band / Veljko Ranđelović

Pesma “Suđena” snimljena je u studiju “Paradox” u Smederevu, u produkciji Srđana Brankovića. Tekst je napisao Saša Vučinić, dok su se za aranžman pobrinuli Boban Rogožinarević i Saša Vučinić.
Bend je osnovan 2012. godine, poznat je po nastupima na moto skupovima i do sad je pretrpeo više izmena u svom sasatavu, uglavnom zbog privatnih obaveza pojedinaca. “Red danger” trenutno nastupa u sastavu: Veljko Ranđelović Pache – gitara, Vojislav Radonjić – bas gitara, Saša Vučinić – vokal, Tamara Paunović – vokal, Dejan Aranđelović Pupe – bubanj i Miljan Njegušić – klavijature.