Nepropisno parkirani iz neznanja

6
1956
NTS FOOD DOO

Nakon obilnih kiša koje su do skoro padale, granične linije parkirališta u Ulici “Stanka Paunovića” u Negotinu dovode u zabludu one koje ne parkiraju često svoja vozila na ovoj lokacji.

Fotografija čitaoca

Na fotografiji koju nam je poslao čitalac, možemo videti da parkirano vozilo onemogućava prolaz drugim vozilima koja se kreću ovom ulicom.

Građani su u pravu. Ova dijagonalna parking mesta više nisu aktuelna. Neophodno je da se to bolje obeleži, da se postave table, pogotovo sada kad počinjemo sa intenizivnijom naplatom parkinga. Međutim, kada će se to desiti, ne mogu vam reći“, poručio je rukovodilac radne jedinice “Usluge” JKP “Badnjevo” Branislav Đuričić.

6 KOMENTARA

  1. Ne zna kada ce se to tacno desiti?Da li treba to sledecih izbora da cekamo da se nekoliko ofarbanih traka prefarba ili da se postavi znak ili da cekamo da neko nekog udari sada kada su ulice pretesne jer je guzva ugradu jer su se svi u toku odmora vrstili ili treba da cekamo da se vrate sa letovanja?

  2. Znate li vi nešto da uradite kako treba? Znate li da uzmete metlu u ruke i da očistite, za početak? I, vi očekujete da vam neko plaća za korišćenje “parkinga”? Nepropisno obeleženo, nedovoljno obeleženo, sve aljkavo i bljutavo, auz to i ne zante kada ćete da dovede u red! Ovako, građani imaju prava da ništa ne plaćaju!

  3. Kakve to ima veze sa kisama. Stare linije nisu brisane vec godinu dana od kada su crtane nove na tom parkingu. Jos gore je sa strelicama kod novih kretenskih semafora koje nisu obrisane, pa kada neko prvi put udje u grad veselo bude ako hoce pravo da ide, moze i levo i centralno da
    se prestroji. Zato nadlezni tamno siva farba i cetke u ruke nije to tesko. Mante se “kada ce se to desiti ne mogu vam reci”. Branislave trebalo je da se desi odavno!

  4. I kakva je sada situacija u vezi naplate? Jel komunal ima pravo da naplacuje ili ne? Sta se desava ako ljudi ne plate kazne, jel komunal tuzi takve ljude? Da li je komunal dobio do sada neki takav spor?

  5. Nije samo navedena ulica na zalost saobracajno neuredjena, vec veci broj ulica a razlog je taj sto se nije postovala struka, vec je MHM iz Novog Sada izradi projekat po zelji pojedinaca koji su clanovi komisije, pa sada imamo haos, a naj crnje je Cerska ulica gde vozila ugrozavaju pesake iako je zakon o bezbednosti saobracaja jasan (clan 161, stav 1 I 2).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime