O nama

Pre nego što bilo šta kažemo o portalu i nama, želeli bismo da vam odgovorimo na pitanje:

Zašto baš EAST SIDE?

Poštovani, na ovu ideju smo došli isključivo zbog geografskog položaja Negotinske Krajine, a prevod naziva portala bi glasio ISTOČNA STRANA što dovoljno govori o našim namerama da vas informišemo o događajima i temama koje se tiču Negotina i Negotinske Krajine.

Dakle, namera i motiv našeg lista je pružanje verodostojnih informacija i vesti o događajima koji se tiču isključivo naše Negotinske Krajine.

Trudićemo se, zbog toga,  da sadržaji, kroz svakodnevno ažuriranje vesti i  događaja, budu realno i slikovito prikazani, kao i dovoljno zanimljivi, a ono u šta smo zaista sigurni, jeste da će naš pristup biti strogo profesionalan i objektivan, što i jesu odlike  novinarstva zasnovanog na etici i kodeksu novinarske profesije.

Na portalu EAST SIDE ponudićemo vam informacije iz privrede, ekonomije,politike, kulture, sporta i svih drugih oblasti društvenog života, zdravstva, obrazovanja, komunalnih delatnosti i, veoma važne, ekologije i zaštite životne sredine.


Počevši od 17. maja 2018. godine sadržaj sajta je prebačen na novu platformu sa informacijama koje su objavljene od 1. maja 2018. godine. Sve informacije nadalje ćemo objavljivati na novom sajtu na postojećem domenu www.eastside.rs .

Stari sajt, odnosno dizajn sa svim informacijama, vestima i komentarima od nastanka portala možete pogledati u arhiviranoj sekciji:

http://www.arhiva.eastside.rs