Podela bodova u Kuršumliji uz 84 gola

0
260
NTS FOOD DOO

Susret poslednjeg 22. kola Super “B” lige istok – zapad u Kuršumliji, između Planinke Prolom vode i Hajduk Veljka završen bez pobednika uz čak 84 gola, po 42 na obe strane. 12 golova za ekipu Hajduk Veljka postigao Aleksandar Ćirić, a za domaću ekipu Topalović. Negotinski rukometaši sezonu završili na petom, a ekipa iz Kuršumlije na devetom mestu.

PLANINKA PROLOM VODA (42-42) HAJDUK VELJKO

Hala sportova u Kuršumliji. Gledalaca : oko 100. Sudije : Danijel Stanković i Marijan Stefanović (Leskovac). Delegat : Jovan Jovanović(Niš). Sedmerci : Planinka Prolom Voda 2(2), Hajduk Veljko 2(1). Isključenja : Planinka prolom voda 6 minuta, Hajduk Veljko 4 minuta .

PLANINKA PROLOM VODA : Pavlović, Pešić, Milutinović 5, Topalović 12, Petrović, Milenković D., Jovanović S. 7, Mitić 5, Milenković N 10, Jovanović M. 3 , Radenković .

HAJDUK VELJKO : Stanojčić 8, Ilić 2, Jevđenović 1, A. Pavlović 1, Stevanović , Stojanović, Kojić 3, N. Pavlović, Lapadatović 9, Ćirić 12

IGRAČ UTAKMICE : Nemanja Milutinović (Planinka Prolom voda).

Odigrali su rukometaši Planinke i Hajduk Veljka, na kraju sezone utakmicu za svoju dušu i malobrojne gledaoce u Hali sportova u Kuršumliji i na kraju podelili bodove, uz 84 gola, po 42 na obe strane.
Domaća ekipa od početka utakmice imala je prednost koja se tokom prvog dela igre kretala od jednog, do maksimalna dva gola, dok su Negotinci samo u dva navrata uspeli da preuzmu vođstvu, 11:12 u 16. minute i 12:13 u 17. munutu.
Prvi deo igre završen je prednošću domaće ekipe od 22:21.
Već u trećem minute nastavka igre, rukometaši iz Kuršumlije pobegli su na “+3”, i tu prednost održavali sve do 45. minuta, kada su rukometaši Hajduk Veljka, preko Lapadatovića izjednačili na 33:33.
Već u sledećem napadu domaći su ponovo stekli prednost od jednog gola, koju su održali do kraja utakmice, koja je završena rezultatom 42:42.
Najefikasniji u ekipi Hajduk Veljka bio je Žirić sa 12 pogodaka, Lapadatović se 9 puta upisivao u listu strelaca, osam golova postigao je Stanojčić, sedam Jevđenović, tri Kojić, dva Ilić i jedan Aleksandar Pavlović.
U domaćoj ekipi Topalović je 12 puta pogađao gol Hajduk Veljka, Nemanja Milenković deset puta, a Stefan Jovanović 7. Za igrača utakmice proglašen je Nemanja Milutinović iz domaće ekipe.
Hajduk Veljko je debitantsku sezonu u superligaškom “B” karavanu istok – zapad, završio na trećem mestu sa 25 bodova i učinkom od 11 pobeda, tri remija i osam poraza.
Prvo mesto osvojila je ekipa Novog Pazara, koja je u poslednjem kolu, na gostovanju u Vranju slavila sa 40:41. Vranje je na drugom mestu, a Bela Palanka na trećem. Ispred Hajduk Veljka je još i Radnički iz Kragujevca.