Ponosan sam na Majsku nagradu, nisam je očekivao

2
1368
NTS FOOD DOO

Dobitnik ovogodišnje Majske nagrade opštine Negotin, potporučnik Stefan Marković, najbolji u klasi na smeru RV i PVO, ističe da mu nagrada puno znači.

Stefan Marković i njegova supruga Maja

Iskren da budem, Majsku nagradu nisam ni slutio da ću dobiti. Bio sam iznenađen, naravno, pozitivno. Nisam dobijao neke nagrade i pohvale takvog tipa do sada. Veoma mi znači.“, ističe potpručnik Stefan Marković.

Prošlog vikenda stupio je i u bračne vode, a prijao mu je i prijem koji je priredio ministar odbrane.

Drago mi je da sam učestvovao na kolektivnom venčanju, to je jedno drugačije iskustvo. A nadam se i da sam, barem na kratko skrenuo pažnju ljudi na Negotin i ovaj kraj Srbije. Izuzetno nam je značio i prijem ministra odbrane Aleksandra Vulina. Smatram da treba na ovaj način podstrekivati mlade ljude. To je ono što je neophodno. Dobili smo i svadbeno putovanje u vojnom odmaralištu na Tari“, dodaje Stefan Marković.

Stefan Marković sa svojom suprugom Majom

Svoju budućnost vezuje za glavni grad, gde planira sa suprugom da živi.

Ja trenutno radim na aerodromu u Batajnici. Komandir sam I voda u artiljerijsko-raketnoj bateriji za raketna dejstva malog dometa. Instruktor sam specijalističke obuke za ljude koji dobrovoljno služe vojni rok. Želja mene i moje supruge je da ona dođe da živimo zajedno u Beogradu. Ona je trenutno kod mene, na trudničkom je bolovanju, ali u planu nam je da se ona preseli kod mene u Beograd. Teško bi funkcionisali da smo razdvojeni“, završava jedan od dobitnika ovogidšnje Majske nagrade Stefan Marković.