Radovi na hidroizolaciji i drenaži “Todorčetovog konaka”

2
400
NTS FOOD DOO

Predviđeno trajanje radova je 60 radnih dana. Rekonstrukcija je počela 19.06. i očekivanja su da će se višegodišnji problem vlage u ovom objektu konačno rešiti.

Bilo je par pokušaja, ali su oni do sad bili neuspešni. Nadamo se da ćemo završetkom ovih radova imati dva galerijska prostora u opticaju. Sve bi trebalo da bude spremno za “Mokranjčeve dane” i sezonu eksurzija koja kreće od jeseni. Kišno leto za sad ne ide na ruku, ali se nadamo da će sve biti u redu“, dodaje Ivica Trajković, direktor Muzeja Krajine.

Celokupne radove finansira opština Negotin. Iznos radova je 2.288.460 dinara sa PDV-om. Radove izvodi D.O.O.”Cvetkova gradnja” Negotin. Idejni projekat je uradio SR “Konić inženjering”, a saglasnost na projekat je dao Zavod za zaštitu spomenika kulture Niš“, zaključuje Ivica Trajković.

2 KOMENTARA

  1. Bravo opet Cvetko i kompanije rade na sve strane, nas predsednik bas voli da namesta poslove cvetku, bas lepo kad mozes da spojis korisno i korisno, fenomenalna akcija to je bilo bas ono sto negotinu treba! bravo za Vlast i bravo za majstora Cvetka…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime