Raspisana javna nabavka za prevoz učenika i nastavnika za sledeće dve školske godine

0
388
NTS FOOD DOO

Opština Negotin raspisala je javnu nabavku za prevoz učenika i nastavnog osoblja za školske 2018/2019 i 2019/2020 i to dve partije, jedna je za prevoz učenika, dok je druga za prevoz učenika na takmičenja, navodi se na sajtu opštine.

Ponuđač mora da ispuni određene obaveze u pogledu tehničke dokumentacije, broja vozila, vozača i radnika koji se bave održavanjem. Za prvu partiju predviđeno da ponuđač poseduje 9 autobusa, dok je za drugu partiju (prevoz učenika i nastavnog osoblja na takmičenja) predviđeno da ponuđač poseduje 4 autobusa.

Obim finansijskog kapaciteta ponuđača mora iznositi 30 miliona dinara zbirno u prethodne tri obračunske godine, kao i da račun u prethodnoj godini nije bio u blokadi. Ukoliko izvođač angažuje podivođača, mora da navede reference podizvođača, koji ne može da izvodi više od 50% radova.

Ponuda se podnosi na srpskom jeziku, a podnošenje ponuda sa varijantama nije dozvoljeno. Rok za podnošenje ponude je 30.07.2018, a otvaranje ponuda obaviće se 30.07. u 10:15 u maloj sali opštine Negotin.

Poziv za podnošenje ponuda koji se nalazi na sajtu opštine možete pogledati ovde. Na ovom linku možete pogledati konkursnu dokumentaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime