Slatina i Graničar za titulu

0
483
NTS FOOD DOO

Slatina i Graničar iz Aleksandrovca plasirali su se u finale plej-ofa Opštinske lige Negotin, koje će biti odigrano u subotu 9. juna na Gradskom stadionu u Negotinu. Slatina u polufinalu eliminisala Urovicu, a Graničar OFK Tamnič.

 

Dve najbolje plasirane ekipe na kraju regularnog dela sezone boriće se za titulu prvaka u Opštinskoj ligi Negotin.

Slatina je do finala stigla nakon dve pobede protiv komšija iz Urovice. Oba susreta pripala su najbolje plasiranoj ekipi tokom cele sezone. U prvom susretu, koji je odigran u Urovici, bilo je 3:0 za ekipu iz Slatine, a ekipa iz Urovice nije se pojavila na terenu u revanšu, pa je ova utakmica registrovana službenim rezultatom.

Daleko zanimljivije bilo je u duelu između OFK Tamniča i Graničara. Prva utakmica u Tamniču završena je bez pobednika, 1:1, pa je finalistu odlučivao revanš koji je odigran u Aleksandrovcu. Još uvek aktuelni prvak bio je nadmoćniji na svom terenu i zabeležio ubedljivu pobedu od 4:1, pa će u subotu imati priliku da brani titulu osvojenu prošle godine.

Utakmica između Slatine i Graničara biće odigrana u subotu, 9. juna na Gradskom stadionu u Negotinu od 17 sati i 30 minuta.