Sutra šesta sednica SO Negotin

7
736
NTS FOOD DOO

Za petak 22.06. zakazana je šesta sednica Skupštine opštine Negotin sa početkom u 10 sati u velikoj sali SO Negotin kojom će predsedavati predsednik SO Negotin mr Milan Uruković.

Na dnevnom redu šeste sednice lokalnog parlamenta pred poslanicima će se naći 11 tačaka. Prva tačka dnevnog reda je odluka o izmenama i dopunama odluke o opštinskoj upravi opštine Negotin.

Preostalih 10 tačaka dnevnog reda odnose se na odluke o donošenju programa, sprovođenju i načelima komasacije dela katastarskih opština Smedovac, Rajac, Rečka i Čubra, kao i rešenja o obrazovanju komisija za sprovođenje ovih komasacija i pravilnika kojima se regulišu naknade za rad u ovim komisijama.

7 KOMENTARA

  1. Postovani g.Boky..ako je potreban…moj precizan i detaljan komentar oko Koridora Istok vec stoji na ovom Portalu ..ispod clanka o prosloj..PETOJ (5.) sednici Skupstind opdtine Negotin..odrzanoj 15.O6. 2018…I samo proverite ,kao i ostali Negotinci i Krajinci….Da li su Majdanpek, Kladovo i Bor…znaci SVI iz Borskog upravnog okruga…OSIM NEGOTINA…vec doneli SVOJE skupstinske odluke o PODRSCI Koridoru Istok..ili nisu…? Kao i Veliko Gradiste,Kucevo,Zagubica….itd.. ..da ne ponavljam ono sto je sve VEC I NAPISANO I POTPISANO i u clancima i u komentarima tih clanaka o Koridoru Istok..skupstinskim zasedanjima u Negotinu..putevima Srbije i njenom mestu na svetskoj listi …na poslednjih nekoliko stranca ovog istog Portala…Ovoliko od mene , samo da ne bude da sam nestao iz teme Koridor Istok..i odneo lekove bolesnoj tetki..Jer to je specijalnost i visegodisnja navika Vasih opstinskih celnika i posebno Vaseg Negotinca,nacelnika okruga ..I SADA , kada Negotinci i Krajinci SVE ZNAJU ..SVE sto treba da znaju,ne bih da se ponavljam ..Jer svako mora da SAM da sredi SVOJE dvoriste..Pa ni Negotinci i Krajinci ne mogu biti izuzetak od ovog poznatog pravila.Moj deo posla je u potpunosti zavrsen..i svaka cast ljudima sa East Side..Ostalo je samo posao Vas Negotinaca i Krajinaca.Tacka.Potpis: S postovanjem ,Nenad Čolovic Kraj.

  2. Postovani g.Boky..ako je potreban…moj precizan i detaljan komentar oko Koridora Istok vec stoji na ovom Portalu ..ispod clanka o prosloj..PETOJ (5.) sednici Skupstind opdtine Negotin..odrzanoj 15.O6. 2018…I samo proverite ,kao i ostali Negotinci i Krajinci….Da li su Majdanpek, Kladovo i Bor…znaci SVI iz Borskog upravnog okruga…OSIM NEGOTINA…vec doneli SVOJE skupstinske odluke o PODRSCI Koridoru Istok..ili nisu…? Kao i Veliko Gradiste,Kucevo,Zagubica….itd.. ..da ne ponavljam ono sto je sve VEC I NAPISANO I POTPISANO i u clancima i u komentarima tih clanaka o Koridoru Istok..skupstinskim zasedanjima u Negotinu..putevima Srbije i njenom mestu na svetskoj listi …na poslednjih nekoliko stranca ovog istog Portala…Ovoliko od mene , samo da ne bude da sam nestao iz teme Koridor Istok..i odneo lekove bolesnoj tetki..Jer to je specijalnost i visegodisnja navika Vasih opstinskih celnika i posebno Vaseg Negotinca,nacelnika okruga ..I SADA , kada Negotinci i Krajinci SVE ZNAJU ..SVE sto treba da znaju,ne bih da se ponavljam ..Jer svako mora da SAM da sredi SVOJE dvoriste..Pa ni Negotinci i Krajinci ne mogu biti izuzetak od ovog poznatog pravila.Moj deo posla je u potpunosti zavrsen..i svaka cast ljudima sa East Side..Ostalo je samo posao Vas Negotinaca i Krajinaca. Tacka.Potpis: S postovanjem ,Nenad Čolovic Kraj.

  3. 😀😀 Gospodine Alavi..neko iz komsiluka ce Vam vec objasniti sta ce i Vam licno finansisijski doneti Koridor Istok..Ili urgentno menjajte nadimak..😀😀😀

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime