U parku u naselju „Cvećara“ i dalje ne „cveta cveće“

1
264
NTS FOOD DOO

Stanje u ovom parku već nekoliko godina unazad ne priliči površini čiji je cilj uživanje u prirodi i odmor od gradske vreve.

Foto: Park u naselju Cvećara

Polomljene klupe, uništeni rekviziti za igru dece, iščupana stabla, mnoštvo pet ambalaže, uglavnom alkoholnog pića, opušci, staklići, paklice cigarete su svakodnevna slika.

Može se videti da se krenulo sa košenjem trave na ovom potezu, pa se nadamo da će park ponovo biti mesto gde će se okupljati ljudi, pogotovo oni sa decom, koji žele da svoje slobodno vreme provode u prirodnim oazama,naročito sa dolaskom leta i visokih dnevnih temperatura.

1 KOMENTAR

  1. Komunalno pokosi travu samo kada postoji opasnost da se neko dete izgubi u visokoj travi, onda suše travu malo na suncu, kada se dobro osuši odnesu je… Od “fontane” napravljen kontejner za đubre – što nije loše jer lokalno stanovništvo ima gde da baca otpad ako im pretekne u kantama… Ponekad padne i neko drvo, ali nije tako često, pa nemojte da se plašite – mala je verovatnoća da padne na vas, hoću reći bezbedno je… staklići od polomljenih flaša svuda, pa ponesite odgovarajuću obuću ako zalazite tamo… uništeno igralište već par godina, al nema veze – deca se ionako sve manje rađaju a ona koja su tu sve više odlaze iz Negotina… Ovaj park bi trebao da predstavlja malu oazu zelenila u Negotinu, umesto toga
    Ali nije to važno… Negotin ide napred…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime