Vaše pravo da ne znate ništa

11
2740
NTS FOOD DOO

Nakon objave o dodeli sredstava za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Negotin radi ostvarivanja prava u oblasti javnog informisanja u 2018. godini , doneli smo sledeću odluku:

East Side doo odbija sredstva u iznosu od 100.000 dinara koja su mu dodeljena ovim konkursom. Ovim činom odbijamo da dajemo legitimitet konkursu na kojem se novac isključivo deli poslušnima i medijima koji su naklonjeni lokalnoj vlasti. Mi želimo da pišemo o stvarnim problemima naroda koji ovde živi, a ne da pričamo bajke o zemlji „Dembeliji“, ali očigledno je realnost briga na koju niko ne želi da se obazire.

Novac je dodeljen medijima iz Zaječara, Kladova, Niša i Bora. Čini se da uopšte nije važno ko je i koliko doprineo javnom interesu građana ove opštine, ko je uticao na rešenje problema građana, ili ko je o istima govorio, dok je o radnim mestima čak izlišno i govoriti, to lokalnu samoupravu ne interesuje.

U gradu gde ne možemo doći do informacija, gde institucije odbijaju da daju odgovore na postavljena pitanja, gde zakon nije isti za sve, gde je budžet postao “tajna”, naš rad očigledno više nema nikakavog smisla.
Građani, izgleda, svojim ćutanjem sve to odobravaju i daju legitimitet ovakvom stanju, tako da se postavlja jedno logično pitanje:
Ima li sve ovo više ikakvog smisla?
Iskreno, u iščekivanju nekih boljih vremena, možemo samo da konstatujemo:
SRAM NAS BILO!

11 KOMENTARA

  1. Kad sam vas zvao da radimo intervju to jest da ja dam intervju o stranackom zaposljavanju vi ste se pravili da me nista culi te me nikada vise niste nazvali.HVALA VAM

  2. Znaci nis i bor i kladovo spadaju u opštinu negotin? Loše mi ide ta geografija izgleda.. sramota živa vlast krši zakon o javnom informisanju , gosim procelavi samo guta direktive beograda i potpisuje , zanima me samo da li će da se baci na pčelarstvo kad sve ovo ode niz dunav? SAMO LAGANO ŠTRAJK KAO I ZA GORIVO I TO ISPRED I IZA OPŠTINE …. NA NOGE BRE NEGOTINCI SMAKNIMO TE OLOSE, SATANISTE. .. POD MAC BATOOOOO!

  3. Rođo, pa slušajte malo nas mislim vlast. Će dobijete i vi, ali ovi drugi nas mlogo više ishvalili, a znaš kaki smo mi Srbi, mora se odužiš, nije red.
    Ali biće, biće para. Samo još malo tek su bili izbori, treba vremena…

  4. Jaka mustra odcoveka autoritet negotina presednik opstine po kom zakonu dozvolio poslasticarnici korzo da nspravi dovek halu u centru grada jer se neko pita ta to ili ljudi dpsvate jos ili sta se to desava

POSTAVI ODGOVOR

Molimo napišite Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše ime