Znaju li Negotinci za „Koridor Istok“?

11
4168
NTS FOOD DOO

Multimodalni projekat „Koridor Istok“ autora Nenada Čolovića dobija sve veću podršku opština istočne Srbije iz dana u dan. Ostaje pitanje da li su Negotinci upoznati sa ovim projektom?

Juče je u Kučevu održan skup opština i gradova o „Koridoru Istok“. Iako su uredno pozvani, kao i do sada, čelnici opštine Negotin nisu prisustvovali ovom sastanku. Pitanje je zašto? Zašto opština Negotin nije dala saglasnost ovom Koridoru, iako su to već učinile mnoge opštine ovog dela Srbijenavodi Nenad Čolović.

Ne znam šta je po sredi, blagovremeno su obaveštavani o svim aktivnostima u vezi sa “Koridorom Istok”. Zašto niko od čelnih ljudi opštine ne sme javno da izgovori ime “Koridora”, a kamoli o njemu da govori. Opštine Veliko Gradište, Žagubica, Kučevo, Majdanpek i Kladovo su već dale saglasnost na projektat „Koridora Istok“. Pitam se zašto građani Negotina i Krajine uopšte nisu čuli za ovo. Ne znam šta može da bude problem. Postoji saglasnost Minstarstva građevinarstva, postoje saglasnosti drugih opština. Ne verujem da je išta politički, jer je u svim opštinama koje su dale saglasnost na vlasti ista koalicija kao i u Negotinu.ističe nenad Čolović.

Mislim da bi svi trebalo makar na kratko da zaborave sve teorije zavere i podrže ovaj Koridor. Trenutno veću podršku Koridoru Istok daju neke regije van Evropskog konitnenta, nego opština Negotin. Ali i ove pričice će proći, a čelnici opštine nek ostanu iznenađeni, jer je ovo Koridor životadodaje autor ovog projekta, Nenad Čolović.

U galeriji možete pogledati saglasnosti opština koje su dale multimodalnom projektu „Koridor Istok“, kao i dopis Ministarstva.